Opening en start expositie “Sprekende Fotografie”

Grote belangstelling, enthousiaste reacties

30 augustus 2023

Druk bezochte opening

Ik hoopte tevoren op zo’n 100 bezoekers bij de opening op zaterdagmiddag 26 augustus. Maar je weet niet hoe het uitpakt. Tot mijn blijdschap blijken er rond 130 mensen aanwezig te zijn! Dat is een mooie opkomst van vrienden, kennissen, buren, ex-collega’s, dorpsgenoten en andere belangstellenden.

Na het welkomstwoord van Leo Vlemmix, de voorzitter van de Stichting Kunst Loon op Zand, houdt collega fotograaf uit Den Haag Yvonne Gruis-Durieux een mooie presentatie over haar ontwikkeling in de bloemenfotografie. Deze presentatie wordt zeer gewaardeerd door het publiek.

   

Openingshandeling door Piet Buijtels

Piet Buijtels opent de expositie met het maken van een flitsfoto van de aanwezigen.

Alle aanwezigen krijgen de catalogus en een glas bubbels en nemen een kijkje. Ik heb de gelegenheid om iedereen even te spreken. Kortom: een zeer geslaagd evenement!

   

Rondleiding Burgemeester en Wethouder Cultuur

Omdat zij tijdens de opening nog op vakantie waren en dus niet aanwezig leidt ik burgemeester Hanne van Aart en Wethouder Tess van de Wiel van de gemeente Loon op Zand rond op dinsdagmiddag 29 augustus. Zij zijn zeer belangstellend in de achtergronden en blij met de fraaie expositie in de grote hal en op het trappenhuis. Momenteel is dit het mooiste gemeentehuis van Nederland!

   

"Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

error: Content is protected !!
Scroll naar boven