Oogstrelende wanddecoraties!
Let op! Speciale prijs tijdens de expositie: alle foto's € 175,= i.p.v. € 195,=

Alle foto’s van mijn “Portfolio verkoop” zijn afzonderlijk te koop en geschikt om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Eén foto kan al een groot verschil maken. Over formaat en materiaal gaan we samen in overleg.

Daarnaast kan ik op verzoek een foto voor je opzoeken uit mijn uitgebreide bestand, passend bij jouw thema en interieur. Passend bij jouw verhaal.

Ook kan ik een mooie serie foto’s voor je samenstellen. Bijvoorbeeld een serie natuur, een serie vogels, een serie paddenstoelen, een serie Galapagos, een serie Afrika of een serie New York, etc.

De prijs die bij de foto’s staat vermeld betreft uitsluitend de foto en is exclusief materiaal. De afdruk/vergroting wordt door Anke Boomsma verzorgd. De foto’s zijn niet digitaal beschikbaar. Voor een serie  van meerdere foto’s bereken ik een tarief op maat. Elke foto wordt maximaal 10 maal verkocht.

© Anke Boomsma: de foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen uitsluitend worden gekopieerd of gepubliceerd met toestemming van Anke Boomsma.

Ook kan ik een mooie serie foto’s voor je maken

Formaat en materiaal wanddecoratie:

De keus is aan jou!

De foto’s kunnen op heel veel manieren worden afgedrukt, passend bij jouw interieur en jouw specifieke wensen. Samen gaan we ons daarover buigen bij de aankoop. Desgewenst kom ik bij je thuis of uw bedrijf adviseren.

Links mijn foto “Dromen” in onze slaapkamer, uitgevoerd in glanzend alu dibond in het formaat 120 cm. breed en 80 cm. hoog. 

Rechts “DE foto van de Loonse en Drunense Duinen” van een relatie (na mijn workshops landschapsfotografie) uitvergroot in 3.82 x 2.53 m. en in 4 stroken gesplitst als deurstickers voor een kastenwand in zijn slaapkamer.

een mooie foto aan de muur is een eyecatcher

"Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

error: Content is protected !!
Scroll naar boven