Diersoorten

Als puber vond ik in 1967 deze regio al fascinerend. In 2011 ben ik er écht! Van alle foto’s heb ik een uitgebreide selectie gemaakt die ik in een magazine van 64 pagina’s met 170 foto’s heb verwerkt. Dat magazine kan je bestellen. In dit portfolio heb ik een nadere keus gemaakt en de meest bijzondere en karakteristieke foto’s opgenomen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik erg moeilijk kon kiezen, zoveel mooi materiaal heb ik destijds kunnen maken. Elke foto vertelt een verhaal. Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving. De foto’s zijn ook te koop. Veel plezier bij de bezichtiging!

Neem contact met mij op om het magazine à € 15,00 excl. verzendkosten te bestellen.

In deze categorie foto’s van voornamelijk endemische dieren: land- en zeeschildpadden, land- en zeeleguanen, lavahagedissen, zeeleeuwen, leuke krabben en enkele vissen. Neem een kijkje! Er zijn ook héél veel vogelsoorten op de Galápagos Eilanden: daarom heb ik die in een aparte categorie geplaatst.

Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving.

Veilig

Ooit met uitsterven bedreigd, maar nu in een veilige leefomgeving en in broedstations.

Even zitten

Wat onhandig op het land, maar pijlsnel in het water, met uitsterven bedreigd.

Uit het water klimmen

Zeeleguanen leven uitsluitend op de Galápagos Eilanden. Zij klimmen in South James Bay op het eiland Santiago aan land om op te warmen. Een dubbelportret.

Wakker

Met ogen op steeltjes kan je niet slapen.

"Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

error: Content is protected !!
Scroll naar boven