Landschap

Als puber vond ik in 1967 deze regio al fascinerend. In 2011 ben ik er écht! Van alle foto’s heb ik een uitgebreide selectie gemaakt die ik in een magazine van 64 pagina’s met 170 foto’s heb verwerkt. Dat magazine kan je bestellen. In dit portfolio heb ik een nadere keus gemaakt en de meest bijzondere en karakteristieke foto’s opgenomen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik erg moeilijk kon kiezen, zoveel mooi materiaal heb ik destijds kunnen maken. Elke foto vertelt een verhaal. Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving. De foto’s zijn ook te koop. Veel plezier bij de bezichtiging!

Neem contact met mij op om het magazine à € 15,00 excl. verzendkosten te bestellen.

We bezoeken in een kleine twee weken 11 eilanden met M/S “the Beagle”. De eilanden zijn van vulkanische oorsprong, hetgeen vrijwel overal zichtbaar is in lavavelden, hun vegetatie met vulkanen op de achtergrond. Ik heb markante foto’s uitgezocht waarop veelal de bijzondere dieren een rol als blikvanger vervullen.

Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving.

Het juiste moment

Een Amerikaanse Flamingo op de juiste plek in de groene lagune is de droom van een fotograaf.

Alleen op mijn rots

Bij zonsopgang moet je als reiger allereerst je territorium overzien in dit grootse mangrovelandschap.

Dromen in de zon

Het eiland Fernandina fascineert. Vijf Zeeleeuwen in een decor van bemoste lavarotsen, een baai, mangrovebossen en een vulkaan op de achtergrond.

"Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

error: Content is protected !!
Scroll naar boven