Vogelsoorten

Als puber vond ik in 1967 deze regio al fascinerend. In 2011 ben ik er écht! Van alle foto’s heb ik een uitgebreide selectie gemaakt die ik in een magazine van 64 pagina’s met 170 foto’s heb verwerkt. Dat magazine kan je bestellen. In dit portfolio heb ik een nadere keus gemaakt en de meest bijzondere en karakteristieke foto’s opgenomen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik erg moeilijk kon kiezen, zoveel mooi materiaal heb ik destijds kunnen maken. Elke foto vertelt een verhaal. Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving. De foto’s zijn ook te koop. Veel plezier bij de bezichtiging!

Neem contact met mij op om het magazine à € 15,00 excl. verzendkosten te bestellen.

Onnoemelijk veel veelal endemische vogels bewonen de Galápagos Eilanden. Zij leven veelal in kolonies, maar ook solitair en door elkaar heen. Ik heb ze gerubriceerd: “een klein lesje ornithologie”. Maar vooral de typerende eigenschappen heb ik in beeld gebracht.

Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving.

Prikker

Pikken, altijd maar in de grond pikken.

Gevleugeld

Zo meteen gaat hij vliegen, even de vleugels wakker maken.

Uithangbord: het blauw valt wel op

Blauwvoetgenten zijn de fotomodellen van de reclame voor de Galápagos Eilanden. Deze staat te poseren in South James Bay op het eiland Santiago.

Uit eten

Uitwisseling van energie en materie veroorzaakt beweging.

"Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

error: Content is protected !!
Scroll naar boven