Karakterportretten

Als puber vond ik in 1967 deze regio al fascinerend. In 2011 ben ik er écht! Van alle foto’s heb ik een uitgebreide selectie gemaakt die ik in een magazine van 64 pagina’s met 170 foto’s heb verwerkt. Dat magazine kan je bestellen. In dit portfolio heb ik een nadere keus gemaakt en de meest bijzondere en karakteristieke foto’s opgenomen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik erg moeilijk kon kiezen, zoveel mooi materiaal heb ik destijds kunnen maken. Elke foto vertelt een verhaal. Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving. De foto’s zijn ook te koop. Veel plezier bij de bezichtiging!

Neem contact met mij op om het magazine à € 15,00 excl. verzendkosten te bestellen.

De dieren zijn op de Galápagos Eilanden dicht te benaderen, zowel tijdens de wandelingen aan wal als varend in de “zodiac” (een rubberboot waarmee we excursies doen) in de baaien. Een telelens en een zorgvuldig standpunt doen de rest. In deze foto’s leg ik meestal de verstilling en verdieping vast. Oog in oog zie je veel.

Je kan de foto’s aanklikken voor de volledige beschrijving.

Geluk

Warming-up na een bad in het koude water van de Stille Oceaan.

Versteend

Doodstil warmt hij op in de zon na jacht in de nacht in de oceaan.

Berusting

De blik vertelt een oeroud verhaal vol geluidloze wijsheid.

Luchtje scheppen

Groene Zeeschildpadden moeten als zij actief zijn om de paar minuten ademhalen. Hier in Elizabeth Bay bij het eiland Isabela.

"Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

error: Content is protected !!
Scroll naar boven