Besuikerd

De natuur strooit ijskristallen als suiker. Om op te eten!

€ 195,=

inclusief BTW exclusief materiaal

Deze foto heb ik op 20 november 2019 gemaakt in onze tuin in Loon op Zand.

 

Compositie:
De prachtige rijp kleeft op de rand van het blad van de Geranium, die eind deze maand explodeert in rode tinten. Zó mooi krijg je het in de keuken niet voor een kerstdiner. Als je hier lang naar kijkt loopt het water uit je mond. Ik heb scherp gesteld op de rand. De suikerrand verloopt in de compositie naar rechtsonder. De macrolens zorgt voor een mooie scherptediepte. Het zonlicht komt van rechtsachter, waardoor de kristallen schitteren.

Camera: Canon EOS 7D spiegelreflex

Brandpuntafstand: 100 mm. macro-objectief

Diafragma: F/8

ISO: 400

Belichtingstijd: 1/160 sec.

Belichtingscorrectie: -0,7 stap

Witbalans: bewolkt

Flits: geen

Bewerking: geen

"Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

error: Content is protected !!
Scroll naar boven